Portfolio

Dit project ging over het rebranden van de Zondagskrant. De rebranding heb ik gedaan met 3 collega's. De krant is gemaakt in Indesign maar de beelden zijn bewerkt in Photoshop en het logo uiteraard in Illustrator.

Deze filmposter is gemaakt in Indesign en Photoshop. Ik heb Photoshop gebruikt om de figuren vrijstaand te maken en in Indesign heb ik de poster in elkaar gezet.

Deze cd hoes heb ik gemaakt in Photoshop en Indesign. Het design heb ik gebaseerd op de uitstraling die Selena heeft. Het is een echte tough girl!

Deze flyer heb ik gemaakt voor een dancefestival. De lay out is gemaakt in Indesign en de foto's zijn bewerkt in Photoshop.

Deze poster is gemaakt voor de Good practice day bij mij op school. Er werden workshops gehouden en hiervoor kwam bij elke workshop en elk lokaal een poster te hangen. Deze heb ik gemaakt met 2 collega's.

Dit logo is voor een fictioneel bedrijf dat W.I.T. heet. De winkel verkoopt whitening paste, interdentale ragers en tandenstokers. De winkel heeft ons gevraagd een logo te maken voor op visitekaartjes. Het logo is gemaakt in illustrator.

Deze foto's heb ik gemaakt tijdens een workshop fotografie van Hans Toonen en Hans Wientjes. Model: Chinouk Kastermans - Visagie: Ellen Sijm